Το όνομα του Σεβιγιάνου τεχνικού αναφέρεται ξανά στα ισπανικά ρεπορτάζ

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε συνάντηση σε απόλυτο θετικό κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μανόλο Χιμένεθ, από το οποίο μάλιστα προέκυπτε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στους Κανάριους Νήσους συνεχίζουν να αναφέρουν το όνομα του Σεβιγιάνου τεχνικού ως ένα από τα επικρατετέστερα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας.

Μάλιστα, σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter ο ρεπόρτερ και γνωστός για τα θέματα της ομάδας του Αραούχο, Λίτο Χιμένεθ, ανέφερε τα παρακάτω: «Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε προπονητή. Οι υποψήφιου είναι: Πέπε Μελ, Πάκο Ερέρα, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Τόνι Οτέρο έχει πολύ καλή σχέση με τον Ερέρα».

181000147899256

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, η περίπτωση του Πεπε Μελ είναι αυτή που φαίνεται να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες υλοποίησης. Και αυτό διότι στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Ραμίρεθ, συναντήθηκε και μίλησε με τον άλλοτε προπονητή της Μπέτις και φαίνεται… να τον κέρδισε καταρχήν, όπως τουλάχιστον σημειώνουν στα σχετικά ρεπορτάζ οι Ισπανοί συνάδελφοι.

Εδώ όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά: στα ίδια ρεπορτάζ οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Μελ ότι θα του απαντήσει αφού συναντηθεί και με τον Μανόλο Χιμένεθ, διότι έχει προγραμματισμένο ραντεβού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας με τον Σεβιγιάνο τεχνικό έχουν συναποφασίσει να βρεθούν και να τα πουν στην Μαδρίτη.

Αν τα παραπάνω ισχύουν σε απόλυτο βαθμό και το ρεπορτάζ των Ισπανών έχει βάση, αυτό σημαίνει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού άσχετα με το κομμάτι που έχει να κάνει με την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε περισσότερα